Lappendag Enkhuizen 2019

19-06-2019

Op 24 juni 2019 is het lappendag Enkhuizen 2019. 

Daarom zijn wij speciaal op deze dag geopend van 08.00u tot 18.00u. Zodat u lekker onder het shoppen en rondstruinen bij ons even kan uitrusten op het terras. 

Een voorbeeld hoe uw dag kan verlopen;

U begint gezellig bij ons met een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart of cheescake. Vervolgens begint uw wandelroute over de prachtige markt. Natuurlijk moet u weer terug om uw fiets, auto of trein te halen. Dan kunt u op de terug weg nog even heerlijk uw kont parkeren op ons zonnige terras en genieten van een heerlijk glas wijn, cocktail of een frisje met een overheerlijk broodje of salade. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een mooi glas wijn met een heerlijk hapje (bitterganituur, nacho's etc.) Dan is uw dag toch compleet?

Voorbeeld 2;

U en alle vriendinnen, samen met de mannen, gaan gezellig lappendag Enkhuizen 2019. U parkeert uw auto bij het station of uw fiets vlakbij ons restaurant. U drinkt een heerlijke kop koffie/thee (eventueel met een gebakje erbij) en gaat lekker over de markt lopen, uw man gaat mee of die laat u lekker voor een 2e kop koffie bij ons op het terras en gaat daarna over op de bier. Gaat uw man/vriend toch mee? Dan stopt hij wat eerder en loopt alvast richting de fietsen/auto en wacht op u bij ons op het terras. Vervolgens komt u voldaan met tassen vol terug moet u nog even bij komen van al het shoppen, en neemt naast uw man/vriend plaats op het terras voor een verdiend glas wijn, cocktail of frisje met een heerlijke bite erbij. Beter kunnen wij uw dag niet maken!

Dinsdag 25-6-2019 zijn wij gesloten.