Contact

Wij verheugen ons op uw reservering

BEREIKBAARHEID

Restaurant by N.A.P. en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Wanneer u met de auto komt kunt u bij het treinstation van Enkhuizen lang parkeren, dit is ongeveer 5 minuten lopen naar ons restaurant.

Komt u toch liever met het openbaarvervoer, dan kunt u gemakkelijk de trein naar Enkhuizen pakken en vanaf het station naar ons restaurant lopen. 

Gesloten dagen.

Wilt u graag op maandag, dinsdag of woensdag komen lunchen of dineren met een groep? Dat kan, maar alleen op reservering. Hiervoor kunt u een paar dagen van te voren een reserveren voor maken door een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Tripadvisor

Heeft u lekker gegeten, geborreld, koffie gedaan of geluncht? Dan zouden wij het leuk vinden dat u een recensie plaatst. Dat kan via de onderstaande link. 

https://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g188592-d17711288-Reviews-Restaurant_By_N_A_P-Enkhuizen_North_Holland_Province.html

By NAP

Havenweg 4, 1601GA, Enkhuizen

Maandag t/m woensdag Gesloten (uitgezonderd feestdagen).

Donderdag t/m Zondag 10.00 uur tot 00.00 uur. 

CADEAUBON

Iemand echt verrassen? De cadeaubon van By N.A.P. is een uniek cadeau voor iedereen. Kies voor een vast tegoed of doe een mooi arrangement cadeau. De unieke cadeaubon is in het restaurant verkrijgbaar.


Klachten of een compliment? Dat horen wij graag. Laat uw naam, emailadres en uw klacht - compliment hieronder achter.