HET RESTAURANT

RONDE TAFEL

Wij hebben een prachtige grote ronde tafel die ideaal is voor zakenbesprekingen, vergaderingen of een familiediner. Beschikbaar voor maximaal 10 personen. Wij beloven geen tafels, maar houden rekening met uw voorkeur. 


GROTE GROEPEN

Wilt u met een groter gezelschap komen lunchen, dineren of borrelen? Het restaurant heeft plaats voor ongeveer 50 personen. Het terras voor ongeveer 75 personen en is overdekt en verwarmd indien gewenst. 

In overleg kunnen wij uw wensen in kaart brengen. Een drie- of zesgangen menu met bijpassende wijnen is één van de mogelijkheden. 

Voor aanvragen kunt u een mail met uw wensen sturen. Wij nemen snel contact met u op. 


HET ''PODIUM''

Op onze verhoging in het restaurant kunnen wij één lange tafel maken van maximaal 18 personen. Dit is bij binnenkomst rechtsaf het ''podium'' op. 


VOORKAMER

Bij binnenkomst, de ruimte links kunnen wij groepen kwijt van ongeveer 20 personen. Door de knusse ruimte worden het twee tot drie losse tafels. 


BAR 

Aan de bar hebben wij drie mooie hoge tafels: één tafel voor vijf personen, twee tafels voor twee personen. De barkrukken hebben een hoge rugleuning. De perfecte plek voor een lekkere borrel of diner.