HET RESTAURANT

RONDE TAFEL

Wij hebben een prachtige grote ronde tafel die ideaal is voor zakenbesprekingen, vergaderingen of een familiediner. Beschikbaar voor maximaal 10 personen. Wij beloven geen tafels, maar houden rekening met uw voorkeur. 


GROTE GROEPEN

Wilt u met een groter gezelschap komen lunchen, dineren of borrelen? Het restaurant heeft plaats voor ongeveer 50 personen. Het terras voor ongeveer 75 personen en is overdekt en verwarmd indien gewenst. 

In overleg kunnen wij uw wensen in kaart brengen. Een drie- of zesgangen menu met bijpassende wijnen is één van de mogelijkheden. 

Voor aanvragen kunt u een mail met uw wensen sturen. Wij nemen snel contact met u op. 


HET ''PODIUM''

Op onze verhoging in het restaurant kunnen wij één lange tafel maken van maximaal 18 personen. Dit is bij binnenkomst rechtsaf het ''podium'' op. 

Door het raam heeft u zicht op de haven. 


VOORKAMER

Bij binnenkomst, de ruimte links kunnen wij groepen kwijt van ongeveer 20 personen. Door de knusse ruimte worden het twee tot drie losse tafels. 


BAR 

Aan de bar hebben wij drie mooie hoge tafels: één tafel voor vijf personen, twee tafels voor twee personen. De barkrukken hebben een hoge rugleuning. De perfecte plek voor een lekkere borrel of diner. 


HET TERRAS

Ons prachtige terras ligt pal aan de historische haven van Enkhuizen. Waar vandaan u kunt genieten van de zeilboten en vissersboten die continu in- en uitvaren. Met dit magnifieke uitzicht hebben we plek voor ongeveer 70 personen op het terras. Lage tafels, de twee unieke hoge tafels en de Franse bistrotafeltjes. Door het uittrekbare zeil boven het terras kunnen we veel, of juist minder, schaduw of zon creëren. Wij reserveren geen tafels op het terras; we raden aan om op tijd langs te komen om zeker te zijn van een heerlijke plek.