OVER ONS

NICO SCHOONEMAN - EIGENAAR

Ik ben 55 jaar en vader van 2 prachtige dochters. 

Na 33 jaar gewerkt te hebben in de installatietechniek, waarvan 10 jaar mijn eigen bedrijf ''NIBO'' installatietechniek, samen met Bob Post, heb ik besloten het roer om te gooien.
Het pand aan de Havenweg 4 kwam op mijn pad en daar ben ik mijn eigen restaurant begonnen.


Ik ben een open en eerlijk persoon, kan goed met mensen overweg en vind het leuk om mensen het naar hun zin te maken. Deze eigenschappen kan ik dan ook goed toepassen in de horeca. In de horeca hoop ik weer een uitdaging in mijn leven te vinden en natuurlijk vooral heel veel plezier. Ik hoop jou dan ook gauw de hand te kunnen schudden in mijn prachtige restaurant.


ANNIKA - LEIDINGGEVENDE BEDIENING

Ik ben Annika de Lange, ik ben 24 jaar oud en ben vanaf de zomer van 2021 aan boord gekomen van team Bij N.A.P.

Vanaf jongs af aan heb ik bijbaantjes gehad in de horeca, vervolgens ben ik naar de Hotelschool van Amsterdam gegaan. Daarna heb ik in verschillende horecabedrijven en restaurants ervaring opgedaan in Nederland (o.a. bij Lucas Rive) en Curaçao.

Toen kwam Restaurant Bij N.A.P. op mijn pad. 

Ik voel me als een vis in het water. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Met het team hebben we het ontzettend gezellig onderling met elkaar, maar wat ons uiteindelijk drijft is de gasten een mooie avond te laten beleven. 

Mijn vrolijkheid, humor, gastvrijheid en enthousiasme pas ik dan ook graag toe op de werkvloer.

Ik ben me aan het specialiseren in wijnen wat mij erg fascineert, ik start binnenkort op de Wijn Academie. Voor advies kunt u mij alles vragen!


MARCO - CHEF-KOK

Mijn naam is Marco Nierop, sinds een paar jaar sta ik aan het roer van het keukenteam van Bij N.A.P. 

Met veel plezier en expertise begeleid ik onze witte brigade om mooie en eerlijke gerechten neer te zetten. Ik hecht veel waarde aan ambacht en producten zo goed mogelijk te gebruiken.

Jarenlange ervaring in binnen- en buitenland kan ik inzetten om de gast een culinaire avond te laten beleven.