Over ons.

Wie maakt jouw zalm, en wie schenkt toch die heerlijke wijn?


Nico Schooneman, oprichter Bij N.A.P.

Ik ben 55 jaar en vader van 2 prachtige dochters.
Na 33 jaar gewerkt te hebben in de installatietechniek 'waarvan 10 jaar mijn eigen bedrijf' NIBO installatietechniek, samen met Bob Post, heb ik besloten het roer om te gooien.
Het pand aan de Havenweg 4 kwam op mijn pad en daar ben ik mijn eigen restaurant begonnen.
Ik ben een open en eerlijk persoon, kan goed met mensen overweg en vind het leuk om mensen het naar hun zin te maken.
Deze eigenschappen kan ik dan ook goed toepassen in de horeca. In de horeca hoop ik weer een uitdaging in mijn leven te vinden en natuurlijk vooral heel veel plezier.
Ik hoop jou dan ook gauw de hand te kunnen schudden in mijn prachtige restaurant Bij N.A.P!
Liefs Nico. Annika de Lange, medewerkster bediening bij restaurant Bij N.A.P.

Ik ben Annika de Lange, ik ben 23 jaar oud en ben vanaf de zomer van 2021 aan boord gekomen bij team Bij N.A.P.

Vanaf jongs af aan bijbaantjes gehad in de horeca, vervolgens heb ik op de Hotelschool van Amsterdam gezeten. Ik heb in verschillende horecabedrijven gewerkt, restaurants met en zonder ster, op de F&B afdelingen in hotels en twee jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. De afgelopen drie jaar mocht ik leidinggeven over een mooi team maar was er niet genoeg uitdaging meer voor mij, de afstand naar Amsterdam werd mij te ver.

Toen kwam Restaurant Bij N.A.P. op mijn pad, en ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. Het belangrijkste is voor mij de gasten een mooie avond te laten beleven en blij de deur uit laten gaan aan het einde van de avond. Mijn vrolijkheid, humor, gastvrijheid en enthousiasme pas ik dan ook graag toe op de werkvloer.

Ik sta klaar voor u met de mooiste wijnen, lekkerste koffies en cocktails! Tot snel!

Liefs Annika.