Over ons.

Wie maakt jouw zalm, en wie schenkt toch die heerlijke wijn?


Nico Schooneman, oprichter BY N.A.P.

Ik ben 55 jaar en vader van 2 prachtige dochters.
Na 33 jaar gewerkt te hebben in de installatietechniek 'waarvan 10 jaar mijn eigen bedrijf' NIBO installatietechniek, samen met Bob Post, heb ik besloten het roer om te gooien.
Het pand aan de Havenweg 4 kwam op mijn pad en daar ben ik mijn eigen restaurant begonnen.
Ik ben een open en eerlijk persoon, kan goed met mensen overweg en vind het leuk om mensen het naar hun zin te maken.
Deze eigenschappen kan ik dan ook goed toepassen in de horeca. In de horeca hoop ik weer een uitdaging in mijn leven te vinden en natuurlijk vooral heel veel plezier.
Ik hoop jou dan ook gauw de hand te kunnen schudden in mijn prachtige restaurant By N.A.P!
Liefs Nico. 


Marco Nierop, Chefkok bij restaurant By N.A.P.


Ik ben Marco Nierop, 50 lentes jong en dit is mijn 34e jaar in keukens. 

Ik heb in Zwitserland gewerkt en voor de rest in Nederland. In grote restaurantkeukens heb ik gewerkt(Amsterdam ArenA culinair, Amsterdam RAI, Verhaaf partycatering en Martinair) maar ook in kleine restaurants met of zonder ster. 

Per 1-1-2020 was ik als freelancer voor mezelf begonnen, maar door de Corona vanaf half maart toch weer besloten om in loondienst te gaan. Vandaar deze stap om weer lekker en gezellig a la carte te koken aan een van de mooiste havens van Nederland.

Dus wees welkom bij restaurant By N.A.P. en laat u culinair verwennen dan wel verrassen.

Marco.