Over ons.

 Wie maakt jouw zalm, en wie schenkt toch die heerlijke wijn?


Nico Schooneman, oprichter BY N.A.P.

Ik ben 55 jaar en vader van 2 prachtige dochters.
Na 33 jaar gewerkt te hebben in de installatietechniek 'waarvan 10 jaar mijn eigen bedrijf' NIBO installatietechniek, samen met Bob Post, heb ik besloten het roer om te gooien.
Het pand aan de Havenweg 4 kwam op mijn pad en daar ben ik mijn eigen restaurant begonnen.
Ik ben een open en eerlijk persoon, kan goed met mensen overweg en vind het leuk om mensen het naar hun zin te maken.
Deze eigenschappen kan ik dan ook goed toepassen in de horeca. In de horeca hoop ik weer een uitdaging in mijn leven te vinden en natuurlijk vooral heel veel plezier.
Ik hoop jou dan ook gauw de hand te kunnen schudden in mijn prachtige restaurant By N.A.P!
Liefs Nico. 


Inge Rood, Chef.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben 28 jaar en werk al 13 jaar in de horeca. Sinds kort ben ik de chef kok van het mooie restaurant BY NAP. Ik ben zeer ondernemend, creatief en erg gek van koken; een dag niet gekookt, is een dag niet geleefd! Met mijn passie probeer ik elke gast, iedere dag weer, te verassen. Samen met het hele team werken wij hard om het iedereen naar de zin te maken! 

Tot snel!
Groetjes Inge 


Kim Steman, bedieningsmedewerkster.

Ik ben Kim, 24 jaar oud en werk nu al 8,5 jaar in de horeca. Sinds kort ben ik werkzaam in dit mooie restaurant als bedieningsmedewerkster en help in de weekenden af en toe een handje in de keuken. Ik heb passie voor het vak, ben erg sociaal en geniet elke dag weer van het werk wat ik mag doen. Ik probeer de gasten dan ook thuis te laten voelen en met het team de gasten een leuke ervaring bij By N.A.P. te geven. Ik hoop jullie dan ook allemaal snel een keer te mogen verwelkomen.

Groetjes, Kim


Mika Komen, zelfstandig werkend kok

Ik ben Mika 21 jaar oud, en werk al 7 jaar in de horeca. Sinds kort in dit prachtige restaurant aan het werk als zelfstandig werkend kok. Ik ben leergierig en erg gedreven om alles in de puntjes goed te verzorgen. de passie voor het vak kreeg ik al van jongs af aan mee, met die passie proberen wij alle gasten en optimale beleving te geven.

graag tot ziens!

Groetjes Mika.


Branco Puts, Leerlingkok

Hallo ik ben Branco, ik ben leerling kok in dit geweldige restaurant, ik werk nog maar 1 jaar in de horeca maar wel met heel veel plezier. Ik ben leergierig en ik wil zeker ook veel leren.
Ik vindt het vooral leuk om zorgvuldig te werken tot in de kleine puntjes. Ik zal dit aankomende jaar met heel veel plezier werken.
Groeten Branco!